Vaartocht met de Wilhelmina

U kunt met de Wilhelmina op aanvraag een tocht maken. Bestemming, duur en andere details in overleg. Wilt u zelf uw hapje en drankje meebrengen, prima; wilt u dat wij dat verzorgen, ook goed !

De standaardprijs voor een dagtocht met maximaal 12 passagiers is € 425,- dit is inclusief een kop koffie met Kattukse knip. 

Er zijn ook  twee arrangementen die u kunt boeken. De  Musea tocht en de Limes tocht. Kijk hiervoor bij de arrangementen voor de details.

Neem contact met ons op via
tel. 06-15426052 havenmeester
tel. 06-53239486 IJs Plug
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Arrangementen

- Limes wandel- en vaartochten

- Retourtje Delft Centrum

Varen en fietsen

Fiets(vaar)tochten

We brengen u naar een reeds door de Provincie uitgezette fietsroute en halen hen dan aan het einde van de middag weer op. De afvaart is vanaf de Prins Hendrikkade in Katwijk en het schip wordt gevaren door gediplomeerde schippers. 

 

Dagen

Het handigste is een groep bij elkaar te krijgen van maximaal 12 personen en vervolgens een afspraak met ons te maken over de datum en de bestemming. Ook hier wordt maatwerk geleverd, u bepaalt zelf waar u heen wilt.

De  fietsen worden met behulp van een kraantje aan en van boord gehesen, zodat u stalen ros onbeschadigd de tocht overleefd.

U kunt bijvoorbeeld met de 'Wilhelmina' met maximaal 12 personen eerst een unieke vaartocht van 2 uur maken naar bv. de Vlietlanden te Leidschendam, om daarna vandaar uw fietsroute aan te vangen. Aan het eind van de dag wordt u weer opgehaald door dit prachtige oude vrachtschip. Er zijn meerdere bestemmingen mogelijk.

 

Tijden

De afvaart vanaf het Prins Hendrikkanaal in Katwijk is om 9.00 uur en de aankomst Vlietlanden 11.00 uur. Na de fietstocht van 4 uren is het vertrek vandaar omstreeks 15.30 uur en de aankomst in Katwijk omstreeks 17.30 uur.

 

Over de fietsroute

Met deze fietsroute (44 km) maakt u kennis met historische vaarwegen en oud-Hollandse steden langs de Vliet. De route start vanaf de aanlegsteiger en neemt u mee langs de Delftse Vliet, de Haagse Vliet en de Vliet. Onderweg leert u over de trekvaart langs deze route en komt u langs historische kernen als Rijswijk, Voorburg, Leidschendam en Delft. Ook doet u Pijnacker en Zoetermeer aan.
Losse fietsroutes zijn verkrijgbaar bij de VVV Katwijk en natuurlijk ook aan boord.
De koffie of thee aan boord met Katwijkse knip is inclusief. Frisdranken zijn te koop aan boord. Over lunchpakketten kunnen vooraf afspraken gemaakt worden.

 

Kosten en aanmelden

Via telefoonnummer 06-53239486 van de coördinator van de Stichting Katwijker Motor. De kosten van deze vaar-en fietsdag zijn € 25,- per persoon. 

Er moet wel een minimaal deelname zijn van 10 personen per vaartocht.

 

 

Info & reserveringsformulier

Gegevens groep

Voorkeur arrangement

Gegevens contactpersoon

  logo anbi